6 Şubat 2013 Çarşamba

Oda - Emma Donoghue

Heyecanlıyım. İlk defa bir kitap videosu hazırladım, umarım beğenirsiniz! Bu arada videoda kitabın kapağı güzel falan demişim, yok öyle bir şey.Orjinal kapağı gördükten sonra şimdikini çok sıkıcı buldum.



4 yorum:

  1. güzel olmuş cidden ama ben ne olursa olsun yazı formatını tercih ederim sanırım. arkada da kargaların ziyafeti var :) okudun mu? ben başlayamadım bir türlü 4'e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)Kitapları videolu bir şekilde anlatmak benim de ilk tercihim değil ama dediğim gibi farklı bir şey yapmak istedim :) Zaten bir süre sonra yazıya geri dönmeyi de düşünüyorum kesinlikle. Ya ben de bir türlü başlayamadım her yerde sıkıcı gibi şeyler duyunca biraz hevesim kaçtı.Ama zevklerimizin benzediği bir arkadaşım düşündüğü kadar sıkıcı olmadığını ve beğendiğini söyledi.Dizi başlayacağı zaman başlarım sanırım.

      Sil
  2. Kitap videosunu değişik,ilginç ve oldukça güzel buldum.Bu tarz da kitap incelemeye ilk defa rastlıyorum.Belki de bu yüzden çok sevdim :) Diğer serileri merakla bekliyorum.Başarılı....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bir süre daha devam ettirmeyi düşünüyorum :) Aslında bu tarz bir inceleme yapmak her zaman aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. http://kitapdelisigizem.blogspot.com bu blogun sahibinin de böyle bir uygulama yaptığını görünce ben de buradan cesaret aldım.

      Sil

Yazabildiğiniz kadar yazınnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...